Reņģu sacepums ar tomātiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģu
  • 4 tomāti
  • 150 g saldā krējuma
  • 3 ēdamk. mārrutku
  • 2 ēdamk. rīvmaizes
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 tējk. sāls
  • Dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Reņģes iztīra un izņem muguras asaku. Fileju iekšpusi apkaisa ar sāli, sarullē veltnīšos un kārto ieziestā cepam traukā. Tomātus sagriež daiviņās un kārto starp reņģu veltnīšiem. Pa virsu pārlej mārrutkus sajauktus ar saldo krējumu, pārkaisa rīvmaizi un liek virsū sviesta piciņas. Cep 20 min., 250°C. Sacepumu rotā ar diļļu zariņiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi