Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Reņģu sacepums ar tomātiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģu
  • 4 tomāti
  • 150 g saldā krējuma
  • 3 ēdamk. mārrutku
  • 2 ēdamk. rīvmaizes
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 tējk. sāls
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Reņģes iztīra un izņem muguras asaku. Fileju iekšpusi apkaisa ar sāli, sarullē veltnīšos un kārto ieziestā cepam traukā. Tomātus sagriež daiviņās un kārto starp reņģu veltnīšiem. Pa virsu pārlej mārrutkus sajauktus ar saldo krējumu, pārkaisa rīvmaizi un liek virsū sviesta piciņas. Cep 20 min., 250°C. Sacepumu rotā ar diļļu zariņiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, grauzdiņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas