Citronos grilēta menca

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencas filejas
  • 150 g sviesta
  • 1 tējk. Vuteršīras mērces
  • 2 citroni
  • Ķiploku pulveris
  • Eļļa

Pagatavošana

15 min.
  1. Izkausē sviestu un samaisa ar Vuteršīras mērci, šķipsniņu ķiploku pulvera.
  2. Ar iegūto maisījumu ieziež no abām pusēm zivs gabalus.
  3. Ieeļļota zivju turētāja režģa vienu pusi noklāj ar pusi no citrona šķēlītēm, virsū liek zivs gabalus un tad atlikušās citrona šķēlītes.
  4. Zivi cep no abām pusēm 4-5 min.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Līga Krista 2012. gada 14. maijs 14:24
Vuteršīras ir domāta Worchester, ja?
Juris 2010. gada 28. jūnijs 09:30
Iesaku pamēģināt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi