Spinātu, lašu salāti

Sastāvdaļas

  • 1 lasis
  • 1 apelsīns
  • 1 paprika
  • 2 ēdamk. medus
  • 3 tējk. šķīstošās kafijas
  • Olīveļļa
  • Spināti
  • Kausētais siers
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Spinātus noskalo un izmanto tikai lapas. Lasim izņem asakas, atdala ādu un sagriež gabaliņos virzienā pret šķiedrām, lai karstumā neizjūk. No apelsīna izspiež sulu, pievieno šķīstošo kafiju, medu un mazliet olīveļļas. Sagatavotajā marinādē apviļā lasi un ļauj nedaudz ievilkties. Lasi cep no abām pusēm 5 – 10 min., ik pa laikam pārlejot ar marinādi. Spinātus apslaka ar marinādi, olīveļļu, pievieno piparus, sāli, sagrieztu papriku, kausēto sieru un lasi. Visu samaisa un pievieno silto marinādi no pannas.
  2. Salātus ēd siltus.

Komentāri

desmaize 2010. gada 1. jūlijs 11:14
man patīk marināde ar kafiju ...varētu būt interesanti :)
Juris 2010. gada 28. jūnijs 16:59
Nu noteikti visai drīz pagatavošu šos salātus.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi