Biešu kārtojums ar jūras velnu un dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 280 g jūras velna filejas
  • 280 g biešu
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 dzeltenā paprika
  • 1 /2 cukini
  • 1 /2 fenheļa
  • 4 tējk. citronu sulas
  • 4 tējk. rīsu etiķa
  • 4 tējk. kaperu
  • 2 tējk. kapātu diļļu
  • 2 tējk. kapātu fenheļa sēklu
  • Pipari
  • Sāls
  • Mērcei
  • 100 ml olīveļļas
  • 2 ēdamk. kļavu sīrupa vai mīksta medus
  • 2 ēdamk. laima sulas
  • 1 daiva saspiesta ķiploka
  • 1 /2 tējk. sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Samaisa kopā sāli, piparus, citronu sulu un dilles. Maisījumu uzziež uz zivs filejas un ļauj tai ievilkties 15 min. Tad zivi ietin pārtikas plēvē, veidojot tievu ruleti un tur saldētavā 15 min., lai sastingst. Pēc tam sagriež plānās šķēlītēs. Izvāra bieti, atdzesē un sagriež plānās šķēlītēs. Uz šķīvja izliek tās vienā kārtā, apslacina ar rīsu etiķi un pārkaisi ar kapātām fenheļa sēklām. Nelielā eļļas daudzumā apcep cukini šķēles. Paprikas pārziež ar eļļu un cep 6 min. Tad paprikas pārsedz ar foliju, atdzesē un tad novelk mizu. Sajauc mērcei visas paredzētās sastāvdaļas. Fenheli, cukini un papriku sagriež vienādos mazos kubiņos, pievieno kaperus un pārlej ar mērci, samaisa. Šķīvī gar malām pamīšus kārto bietes un zivs šķēles. Vidū liek dārzeņu kārtojumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi