Paprikas mērcē sautēta heka

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g saldēta heka fileja
  • 250 ml krējuma
  • 1 puravs
  • 1 ēdamk. maltas paprikas
  • 1 tējk. sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Saldētas zivis atkausē un sagriež gabaliņos, liek vārīties. Pievieno sloksnītēs sagrieztu puravu, sāli. Maltu papriku iemaisa krējumā un lej katlā. Visu sautē 15 min., līdz zivs ir balta un pilnīgi gatava. Paprikas mērcē sautēto zivi pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, kartupeļu biezeni vai rīsiem, kā arī ar tomātu šķēlītēm un sasmalcinātiem maurlokiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi