Foreles kumosiņi eļļā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g foreles
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 4 olas
  • Pētersīļi
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Foreli notīra, nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem asakas un sagriež nelielos gabaliņos. Cep 5 min., 160°C. Tad pārlej ar sakultu olu, pievienojot sāli un piparus, cep 5 min. Pasniedz pārkaisītus ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi