Meksikāņu vistas iesmiņi

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g sīpolu
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 2 sarkanie čili pipari
  • 4 tējk. sausā meksikāņu garšvielu maisījuma
  • 8 ēdamk. apelsīnu sulas
  • 8 ēdamk. kečupa
  • 8 ēdamk. baltvīna etiķa
  • 2 ēdamk. sinepju
  • Maltas krustnagliņas
  • Vorčestras mērce
  • Sāls
  • 1 kg vistas filejas
  • Eļļa

Pagatavošana

35 min.
  1. Sīpolus, ķiplokus, peperoni rupji sakapā, pēc tam sasmalcina virtuves kombainā. Iegūto putriņu samaisa ar garšvielu pulveri, apelsīnu sulu, kečupu, etiķi, sinepēm, 2 naža galiem krustnagliņu, šļuku Vorčestras mērces, sāli. Vistas fileju nosusina, nogriež taukus, plēves un sagriež 20 garenās strēmelēs. Strēmeles sprauž uz garajiem koka iesmiņiem (viļņveidīgi). Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, cepešpannu nedaudz ieeļļo, iesmiņus apsmērē ar marinādi. Iesmiņus cep apmēram 7 minūtes, tad apgriež un cep vēl 7 minūtes. Kad gatavi, liek galdā kopā ar atlikušo marinādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti