Bute ar spinātiem un tomātu mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 120 g butes filejas
  • 50 g sviesta
  • 40 g tomātu
  • 20 g spinātu
  • 1 citrons
  • Milti
  • Citrinzāle
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Butes fileju ierīvē ar sāli, pipariem un apslaka ar citronu sulu. Pa vidu liek citronzāli, sarullē un pārkaisa ar miltiem. Uz sarullētās filejas liek nedaudz sviesta un cep 10 min., 170°C. Sakarsētā pannā izkausē sviestu, pievieno tomātus bez sēklām, citrona sulu un spinātus. Karsē, līdz spināti sakritušies. Ēdienu pasniedz dekorētu ar citrona daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi