Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras asaris meksikāņu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 jūras asaris
  • 600 g tomātu
  • 100 g melnās olīvas bez kauliņiem
  • 4 svaigas sarkanā čili pākstis
  • 4 lauru lapas
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 2 sīpoli
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 citrons
  • 6 ēdamk. olīveļļas
  • 70 g kaperu
  • Oregano
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Noskalo zivi, apslacina ar citrona sulu. Nomizo ķiplokus un sīpolus, sagriež mazos kubiņos. Nomizo un sagriež paprikas pākstis. Uzkarsētā eļļā sautē dārzeņus kopā ar lauru lapām, līdz šķidrums iztvaikojis. Pievieno olīvas, čili pākstis, kaperus un sāli. Ietaukotā formā liek apsālītu zivi ar dārzeņiem, cep 40 min., 200°C. Pasniedz ar pārkaisītu oregano.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas