Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļas "rullīši"

2010. gada 4. jūnijs
Foto: Valdis Bukalders
Pagatavošana
50 min
1. Ar ļoti asu, smailu nazi apgriež gaļu stilbiņa lejasgalā, tad iegriež gareniski un pamazām noņem gaļu no kauliem. Āda paliek vesela klāt. Gaļu ar gaļas āmuru viegli paklapē (nebojajot ādu). Ja ir kautkur biezāks, lieko nogriež. Apsāla, iepiparo, citas garšvielas pēc izvēles. Var apsmērēt ar sinepēm. Sākot no tievākā gala satin rullītī un sasprauž ar kociņu. Apvārta miltos, tad olā un rīvmaizē. Uz pannas apbrūnina, tad liek cepeškrāsnī pie 180 grādiem uz apmēram 15 min. Labi garšo ar sautētiem, skābiem kāpostiem. Lai Jums garšo!
Uz augšu