Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karaliskā gaļa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 -600 gr. gaļa(karbonāde,kakla karbonāde,teļa gaļa),4 sīpoli, 6-8 gb. kartupeļi,259gr. majonēze, 250 gr. krejuma,, 1-2 ēd.k.kečupa, 1/2 glāze ūdens, sāls, pipari,garšvielas pēc izvēles, eļļa
  • Galšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriezt, izdauzīt, pievienot sāli un likt ugunsizturīgā formā. Sīpolus un kartupeļus notīrīt un sagriezt rinķos. Lielāko daļu sīpolu kārtot uz gaļas, pārsmērēt ar majonēzi, virsū kārtos ripās sagrieztus kartupeļus, pārkaisīt ar sāli un galšvielām, uzbērt atlikušās sīpolu ripas, pārliet ar mērci.
  2. MĒRCE: sajaukt krējumu ar kečupu un atlikušo majonēzi, ūdeni, sajaukt. Pārliet pāri.
  3. Cept cepeškrāsnī 200-220 grādos ~ 60 minutes
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas