Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas rulete ar šampinjonu pildījumu

Cūkgaļas rulete ar šampinjonu pildījumu

FOTO: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1.5 kg cūkgaļas karbonādes izgriezuma
  • 300 g šampinjonu
  • 300 g kūpināta speķa
  • 1 sviesta pika
  • 1 ēd. k. rupjās sāls
  • 1 tējk. maltu melno piparu
  • 2 vidēji sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. viskija (brendija, konjaka)
  • 2 tējk. bazilika
  • Majonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Gaļas gabalu ar nazi atgriež vaļā (atrullē), jauzmanās lai neizgrieztu cauri. Apkaisa ar 2/3 sāls un piparu.
  2. Ar nazi saplacina un smalki sagriež ķiploku. Aizrulē ciet un atstāj ievilkties uz stundu.
  3. Pa to laiku: plāksnītēs sagriež notīrītus šampinjonus, kubiņos sagriež sīpolus.
  4. Sviesta piku izkausē uz pannas, viegli sasvīdina sīpolus, pieliek šampinjonus. Uz lēnas uguns cepot un maisot pievieno šķipsniņu sāls, piparus un baziliku, pielej 2 ēd. k. grādīgā.
  5. Pēc kādas minūtes, kad šampinjoni mīksti, tos izkārto uz gaļas palaga visā tā laukumā tievā kārtā. Pārlej ar nelielu daudzumu majonēzes, aizrullē ciet.
  6. Ruletes virskārtu apkaisa ar baziliku, sāli, pipariem.
  7. 3 - 4mm sagrieztām speķa šķēlītēm noklāj ruletes virskārtu un visu pārsien ar lina diegu, tā lai visa rulete cieši turētos kopā.
  8. Liek cepties cepeškrāsnī uz 180-200 grādu temperatūru uz 1,5-2 stundām.
  9. Pasniedz ar blanšētiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar blanšētiem dārzeņiem. 

Labu apetīti!

    FOTO: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas