Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lieldienu šokolādes biezpiena olas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 300 g biezpiens
  • 4 tējk. kakao
  • 3 tējk. medus vai cukurs
  • 3 tējk. krējums(drīkst arī neliekt vai tā vietā lietot nedaudz kefīra u. tml.)
  • 100 g maize
  • Aptuveni 8 olu čaumalas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Pirms gatavošanas jāsagatavo olu čaumalas ar mazu caurumiņu augšpusē vai kādu citu līdzīgi lietojamu piederumu.
  2. Bļodā biezpienam piekaisa kakao, cukuru(medu) un sadrupinātu maizi. Pārlej nedaudz ar vērdošu ūdeni. Visu samaisa. Pievieno krējumu.
  3. Pilda konditorejas maisiņā vai vienkāršā maisiņā ar izgrietu caurumiņu un pa atverītēm pilda olu čaumalās(var arī vienkārši ar karoti).
  4. Čaumalas noņem un ieģūtās šokolādes biezpiena oliņas smuki klāj uz šķīvja.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas