Vistas fileja zem segas

3 1

Sastāvdaļas

  • 500g vistas filejas
  • 2 olas
  • milti
  • siers (tik šķēlītes cik ir filejas)
  • 2 vai 3 tomāti
  • majoneze
  • garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju izklapē (ja nepieciešams sagriez mazakos gabalos).
  2. Cep kā karbonādes (apvaļajot olā un miltos). Olai pievino garsvielas.
  3. Cep no abām pusēm, tad virsū liek siera šķēliti, tomata ripiņu, aplej to visu ar majonēzi un liek vāku virsū. Cep kādas 3min uz lēnas uguns.
  4. Pasniedz ar kartupeļiem un salātiņien.
  5. LABU APETĪti! :)

Komentāri

Arti Teibe 2010. gada 15. marts 21:43
Patika un ir ļoti garšīgi, iesaku :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni