Makšķernieku zivju kotletes

Makšķernieku zivju kotletes
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 500 g dažādu neliela izmēra zivju (raudas, plīči u.c.)
  • 100 - 200 g speķa
  • 1 sīpols
  • 1 kartupelis (var arī nelikt)
  • 2 olas
  • 2 šķēles baltmaizes
  • Garšviela zivīm

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivis notīra (kauli var palikt), izmaļ gaļas mašīnā 2 x, malšanas otrrajā reizē pievieno speķi, sīpolu, kartupeli, maizi.
  2. Pieliek pie sagatavotās masas olas, garšvielas. Kārtīgi izmīca.
  3. Kotletes cep uz pannas nelielā eļļas daudzumā, kamēr gatavas.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kariina 2016. gada 4. aprīlis 16:23
Ja maļ reizes 3, tad arī nejūt asakas
Linda 2013. gada 8. februāris 13:15
kaulus un asakas var dabut ara zivis ieliekot varita udeni vai var vel mazliet vinas ari pavarit...ir neliela kepa bet asakas atdalas atri un viegli...saku no pieredzes...
Vitālijs 2011. gada 24. februāris 06:53
Es tā arī izcepu , bet man nepatīk mazie kaulu gabaliņi kotletes masā! Kā lai no tiem tiek vaļā? Esmu dzirdējis, ka ar sautēšanu, bet kādā režīmā?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi