Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
V
Vilnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sveiciens visiem Latvijas kulinārijas nejēgām.
Ir skaidri redzams ka šis virtuves varonis varētu teikt pirmo reizi pie grāpja nostājies par to liecina virkne galveno pamat noteikumu neievērošana un haotiskā gatavošanas maniere.
Pirmais un galvenais, jeb kura gaļas zupa sākas ar gaļas buljona novārīšanu ar visu putu noņemšanu un gaļas atkaulošanu,sagriešanu un pievienošanu atpakaļ buljonam .
Otrais redzams autoram nav jēgas par dažādu dārzeņu gatavošanās ilgumu kas gatavojot boršču pēc pareizas receptes ir jāievēro apcepot uz pannas biete,burkānus,tomātus,papriku, kāpostus. Trešais, ja vien kādu zupu vai mērci negatavojat tūlītējai apēšanai nekapājiet tur iekšā sīpolus. Tas var būt par iemeslu produkta ātrai sabojāšanai. Jau vārot buljonu ielieciet veselu sīpolu un kad tas kļuvis mīksts zvejo ārā un izmet. Un galvenais, virtuvē uzvedieties mierīgi un pārdomāti. Nelēkājiet un netaisiet izklupienus. Būs kauli veseli un mazāks bardaks virtuvē.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izskatās, ka šodien garšīgas pusdienas sanāks! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mari
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ja negribi oraņžu krāsu- pievieno bietes īsi pirms beigām
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
eva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mulkja cilveki. trauki paliek netiiri, kad gatavo, starpcitu. un bildes kaa bildes,phhhhh.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garšīgi un vienkārši :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kitija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man nepatīk , ka borščs oranžs... gribās bordo krāsas. omītei būs noslēpums jāprasa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gards borščs!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies Ērikam ka vienmēr tiek pievietotas fotoreceptes-uzskatāmi un acij tīkami,tikai grami,litri,tējkarotes-cik daudz un ko???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dita Upeniece
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās jau mahten garšīgi un viegli :)
Būs jāsākarī man mācīties taisīt ēst lai Vīrs neizskatās pēc kaulu kambara :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes