Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Modris Adijāns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šī ir atzīstama,laba recepte.Nobeigums tvaicēšana elementāra lieta,samazinām uguni,izduram ar iesmu caurumus lai ūdens iztvaiko.Ar karoti sitot pa rīsiem jābūt dobjai skaņai,tjipa tukšums.Ja jau parādās kaut mazākā piedeguma smaka tad process galā un uguns jānogriež.Apsedzam ar dvieli un 1stundu ļauj nostāvēties.Samaisam un štopējam iekšā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Artos
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šo nu vairs par rīsu putru ar gaļu nenosauksi :D tiešām laba recepte, nevaru beigt knakstīties gar katlu :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārtiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šeit sākas pakāpeniska pāreja pie nākamās pagatavošanas stadijas - tvaicēšanas. - Tāda sajūta ka nav nobeigta :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un tomēr - kā tad ar nobeigumu/taicēšanu?...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super izklasts, piekriitu komenaram par disertaciju, skiet, ak tik smalki izpeetiits viss, it k abutu gatavots katru dieni, lai panaktu to peec kaa kaaojas!!! Paldies! Biezak sadus aprakstus!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dakšiņa un Nazītis Ņam Ņami
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
O, šitas labs. Gaidu nobeigumu! Ceru ilgi nebūs jāgaida, citādi lasot recepti, jau siekalas satecējušas. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dakšiņa un Nazītis Ņam Ņami
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
O, šitas labs. Gaidu nobeigumu! Ceru ilgi nebūs jāgaida, citādi lasot recepti, jau siekalas satecējušas. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gestapo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
žēl, ka nav līdz galam nopublicējies, tā jau recepte labi un smalki izstāstīta, biežāk te tādas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes