Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
šī ir atzīstama,laba recepte.Nobeigums tvaicēšana elementāra lieta,samazinām uguni,izduram ar iesmu caurumus lai ūdens iztvaiko.Ar karoti sitot pa rīsiem jābūt dobjai skaņai,tjipa tukšums.Ja jau parādās kaut mazākā piedeguma smaka tad process galā un uguns jānogriež.Apsedzam ar dvieli un 1stundu ļauj nostāvēties.Samaisam un štopējam iekšā.
Vērtējums
Atbildēt
Šo nu vairs par rīsu putru ar gaļu nenosauksi :D tiešām laba recepte, nevaru beigt knakstīties gar katlu :D
Vērtējums
Atbildēt
Šeit sākas pakāpeniska pāreja pie nākamās pagatavošanas stadijas - tvaicēšanas. - Tāda sajūta ka nav nobeigta :)
Vērtējums
Atbildēt
Un tomēr - kā tad ar nobeigumu/taicēšanu?...
Vērtējums
Atbildēt
Super izklasts, piekriitu komenaram par disertaciju, skiet, ak tik smalki izpeetiits viss, it k abutu gatavots katru dieni, lai panaktu to peec kaa kaaojas!!! Paldies! Biezak sadus aprakstus!!!!
Vērtējums
Atbildēt
O, šitas labs. Gaidu nobeigumu! Ceru ilgi nebūs jāgaida, citādi lasot recepti, jau siekalas satecējušas. :)
Vērtējums
Atbildēt
O, šitas labs. Gaidu nobeigumu! Ceru ilgi nebūs jāgaida, citādi lasot recepti, jau siekalas satecējušas. :)
Vērtējums
Atbildēt
žēl, ka nav līdz galam nopublicējies, tā jau recepte labi un smalki izstāstīta, biežāk te tādas.
Vērtējums
Atbildēt