Puravu zupa ar kausēto sieru

Sastāvdaļas

  • 2 puravi
  • 300 g maltas gaļas ( liellopu/cūkgaļas - pēc izvēles)
  • 100 kausētā siera
  • 3 /4 l buljona
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Puravus visā garumā ( gan balto, gan zaļo daļu) sagriež strēmelēs un sakarsētā eļļā sautē, līdz tas ir mīksts.
  2. Atsevišķi apcep sadrupinātu malto gaļu. Kopā ar puraviem liek katlā, pārlej ar buljonu (var gatavot no buljonu kubiciņiem) un uzvāra. Pievieno kausēto sieru, sāli un piparus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi