Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Visgardaka paella

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lielas garneles(vel ieks caulas)
  • Midijas
  • Mazas midijas
  • Krabju nujinas
  • Tigergarneles
  • Var pielikt krabjus
  • (tiesa gan latvija ir pieejamas visas sastavdalas tikai liekas Gastronome veikala krasta iela, perkot veikala pieejamos sasaldetos kokteilus uzreiz saku,ka bus negarsigi)
  • 1 -2sipoli
  • 2 kiploka daivinas
  • Burkans
  • Konserveti tomati sava sula
  • Nezinu vai latvija ir pieejama garsviela ar nosaukumu Colorante,kas piedod to oranzigo krasu
  • Zirnisi
  • Zala un sarkana paprika(no katras pa pusitei)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Ir perfekti,ja jums ir pieejama speciala paellas panna,bet ja tomer nav ta var taisit ari katla.Visas juras veltes novara un udeni nekada gadijuma nelej ara, bet gan vara taja risus(lidz ar to varit juras veltes liela daudzuma udens),sis udens piedos ipasu garsu risiem. Apcel sipolus,kiplokus,papriku un burkanus un pievieno risiem. Pievieno sagrieztus koservetos tomatus un pavara minutes 15.Tad pievieno zirnisus,visas juras veltes iznemot dazas netiritas garneles.Pievieno colorante.Caulas no notiritajam garnelem ari nemet ara , bet gan samal un pievieno klat. Ja tiks lietoti ari krabji,tad tos pirms tam novara un kadas minutes 10 pirms paella ir gatava tos uzliek pa virsu.Kad paella gatava pa virsu uzliek nenotiritas garneles.Uzspiez citrona sulu un bauda.Lai labi garso!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas