Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas bumbiņas saldā krējuma mērcē

Gaļas bumbiņas saldā krējuma mērcē

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Malta cūkgaļa un malta liellopu gaļa – 1:1
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļa zaļumi
  • Rīvmaize
  • Saldais krējums
  • Tomātu pasta
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sajauc gaļu ar sīki sasmalcinātu ķiploku un sīpolu, piejauc sāli, piparus pēc garšas (vai maltās gaļas garšvielu), sakapātus pētersīļa zaļumus, rīvmaizi. Ja nepieciešams, pielej aukstu ūdeni.
  2. Kārtīgi izmīca, līdz iegūst viendabīgu masu. Izveido apaļas bumbiņas.
  3. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties karstā eļļā no visām pusēm līdz gaļa kļuvusi brūna un kraukšķīga.
  4. Apceptās gaļas bumbiņas liek ugundrošā traukā, pārlej ar saldo krējumu (variants – sajauc saldo krējumu ar tomātu pastu 1:1), liek cepeškrāsnī 180 C cepties 15-20 min.
  5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai spageti.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas