Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Gan biešu salāti gan biešu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg sarkano biešu
  • 1 kg burkānu
  • 1 kg sīpolu
  • 1 kg tomātu
  • 200 g cukura
  • 2 galviņas ķiploku
  • Zaļumi
  • Sāls 2 tējkarotes
  • Malti pipari ½ tējkarotes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bietes novāra, nomizo un sarīvē uz sakņu rīves. Burkānus sarīvē uz sakņu rīves un apcep kopā ar sakapātiem sīpoliem. Tomātus applaucē, novelk miziņas un sasmalcina.
  2. Visu liek katlā, pieber sasmalcinātas dilles, pētersīļus, pielej eļļu un sautē minūtes 10.
  3. Tad pieber cukuru, sāli, piparus un ar ķiploku spiedi piespiež ķiplokus. Pasautē vēl 3-5 minūtes, karstu pilda burkās un aizvāko.
  4. Ir garšīgi gan kā salāti, gan arī ļoti viegli izvārīt zupu. Atliek ielikt katlā, piebērt kubiņos sagrieztus kartupeļus un vērīt līdz kartupeļi mīksti. Pasniedzot pieliek krējumu un sakapa†u vārītu olu un pārber ar lociņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas