Kāpostu kotletītes

Kāpostu kotletītes
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g svaiga kāposta
  • 2 olas
  • Milti panēšanai
  • Sāls
  • Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež vai ar dārzeņu smalcinātāju sasmalcina kāpostu sīkās skaidiņās.
  2. Pievieno olas.
  3. Pievieno sāli pēc garšas un visu sajauc.
  4. No masas veido nelielas kotletītes, katru apviļā miltos un liek uz pannas ar sakarsētu augu eļļu.
  5. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
  6. Apceptās kotletītes izkārto uz cepešpannas un vēl 30 minūtes cep līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Ja sāk par daudz apbrūnēt, tad pārklāj foliju.
  7. Pasniedz ar skābo krējumu vai majonēzi.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi