Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu kotletītes

Kāpostu kotletītes

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g svaiga kāposta
  • 2 olas
  • Milti panēšanai
  • Sāls
  • Augu eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež vai ar dārzeņu smalcinātāju sasmalcina kāpostu sīkās skaidiņās.
  2. Pievieno olas.
  3. Pievieno sāli pēc garšas un visu sajauc.
  4. No masas veido nelielas kotletītes, katru apviļā miltos un liek uz pannas ar sakarsētu augu eļļu.
  5. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
  6. Apceptās kotletītes izkārto uz cepešpannas un vēl 30 minūtes cep līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Ja sāk par daudz apbrūnēt, tad pārklāj foliju.
  7. Pasniedz ar skābo krējumu vai majonēzi.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas