Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Elementārsautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 200 g ziedkāpostu
  • 2 lieli burkāni
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 100 g konservēto zaļo zirnīšu
  • 100 g ķirbja mīkstuma
  • 100 g zaļo pākšu pupiņu (var būt saldētas)
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Baziliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sagriežam burkānus mazos gabaliņos (kā zupai), beram katliņā un vāram nelielā ūdens daudzumā.
  2. Kamēr burkāni vārās, sagriežam ķirbja mīkstumu kubiciņos un salaužam ziedkāpostu mazākās daļās. Sakapājam ķiploku un atsaldējam zaļās pupas, ja lietosim saldētās.
  3. Kad burkāni pusmīksti, betam klāt sagriezto ķirbi, pākšu pupiņas un ziedkāpostus. Sautējam uz nelielas uguns. Iemetam arī kādu lauru lapu.
  4. Kad ziedkāposti gandrīz gatavi, glāzē ūdens izšķīdinam šķipsnu sāls, pieberam piparus, baziliku un lejam to visu katliņā pie dārzeņiem. Ūdenim vajadzētu būt tik daudz, lai tie būtu gandrīz nosegti.
  5. Beigās pievienojam ķiploku un zirnīšus, pāris minūtes pasutinam un gatavs!
  6. Pasniedz ar biezpienu!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas