Kartupeļu - sinepju zupa

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Kartupeļi - 500 g
  • Dārzeņu buljons - 500 ml
  • Sinepes - 1 ēd.kar
  • Saldais krējums - 150 ml
  • Bekons
  • Pētersīļi

Pagatavošana

35 min.
  1. Notīra kartupeļus, sagriež gabaliņos, vaŗa buljonā 20-25 min. Sajauc biezenī. Pievieno sinepes, krējumu un uzvāra, pieber sāli, piparus, kapātus pētersīļa zaļumus.
  2. Sagriež bekonu gabaliņos un uz pannas apcep.
  3. Zupu lej šķīvī, pieber apceptos bekona gabaliņus, pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi