Marinētas bietites

Sastāvdaļas

  • 4 nelielas bietes
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu valriekstu
  • 1 ēdamkarote mārrutku
  • Pētersīļi
  • Marinādei
  • 1 /4 glāzes vīna etiķa
  • 1 /4 glāzes eļļas
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Cukurs

Pagatavošana

70 min.
  1. Bietes novāra un noskalo aukstā ūdenī, nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, sapilda stikla traukos. Etiķi sajauc ar eļļu, pievieno sāli, piparus. Marinādi pārlej bietēm un tur 1 stundu. Biešu šķēles liek uz šķīvja un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem. Pievieno mārrutkus, rotā ar pētersīļiem. Mārrutkus var pievienot arī marinējot. Pasniedz kā uzkodu vai salātos ar mazsālīto siļķi, vai, kā piedevu, gaļas ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi