Grauzdiņi ar desu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1 šķēlēs sagriezts garš maizes klaips(franču baltmaize/bagete ir ideāli piemērota)
  • 250 g ar garšvielām(ķiplokiem, zaļumiem, vai pipariem)bagātas, desu piepildīšanai sagatavotas maltās gaļas
  • 250 g rupji sarīvēta svaiga puscieta siera
  • Svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.@Maizi liek krāsnī un apgrauzdē.@Nelielā bļodiņa ieliek gaļu, pievieno sieru un piparus un ar dakšiņu labi samaisa.@Katru grauzdiņu dāsni apziež gaļas un siera maisījumu un liek lielā, lēzenā karstumizturīgā traukā.@Cep 5-10 minūtes, līdz siers izkusis un maisījums uz maizītēm sāk burbuļot.@Pasniedz ļoti karstus, taisnā ceļā no cepeškrāsns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi