Sastāvdaļas var variēt (biskvītam). Jāievēro, ka attiecība - cukurs:milti:olas ir 1:1:1
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
40 min.
Sāk ar biskvīta pagatavošanu.
FOTO: Agnese G.
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem
Dzeltenumus sakuļ ar cukuru
Dzeltenumos iesijā miltus
Saputo baltumus un pievieno dzeltenumiem
Iesmērē cepamo veidni ar sviestu, iekaisa mannu vai miltus un dibenā kārto ābolu šķēlītes
Ielej viednē mīklu
Liek cepties (180 grādos) līdz zeltainam brūnumam
Var nedaudz atdzesēt un tad biskvītu izņem no veidnes un apgriež otrādi (ar āboliem uzaugšu). Ja kādi āboli pielipuši pie formas, tas nekas, tos noskrubina un noliek atpakaļ. Tā kā "ābolu pusē" izveidojusies "iedobe", to piepilda ar ievārījumu.
Izkausē cukuru un pārlej pār uzsmērēto ievārījumu, ātri izlīdzina