Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaronu sacepums ar ķirbi un gaļu

2009. gada 1. oktobris
Foto: Ilze Lipska
Pagatavošana
120 min
1. Sagriež gaļu (manā gadījumā tā bija meža gaļa, bet droši var ņemt cūkgaļu vai liellopa gaļu), sīpolus, liek uz pannas.
Foto: Ilze Lipska
2. Pierīvē burkānus, pārber garšvielas un liek cepties.
Foto: Ilze Lipska
3. Tikmēr nomizo ķirbi un sagriež to gabalos, lai varētu rīvēt. Nomazgā tomātus.
4. Kad gaļa apcepusies, liek klāt tomātus.
Foto: Ilze Lipska
5. Pasautē, līdz tomāti izšķīduši.
Foto: Ilze Lipska
6. Cepešpannā liek izvārītus makaronus.
Foto: Ilze Lipska
7. Pārrīvē ķirbi.
Foto: Ilze Lipska
8. Liek virsū gaļu ar tomātiem.
Foto: Ilze Lipska
9. Pārsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.
Foto: Ilze Lipska
10. Tad noņem foliju, pārkaisa sarīvētu sieru, un liek vēl cepties kādas 10 minūtes.
Foto: Ilze Lipska
11. Lūk, gatava porcija!
12. Labu apetīti!
Uz augšu