Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaronu sacepums ar ķirbi un gaļu

Makaronu sacepums ar ķirbi un gaļu

FOTO: Ilze Lipska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g makaronu (izvārītu)
  • 500 g gaļas
  • Sīpols
  • 2 burkāni
  • Garšvielas
  • Ķirbis (puse no maza ķirbja)
  • Tomāts
  • Siers pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sagriež gaļu (manā gadījumā tā bija meža gaļa, bet droši var ņemt cūkgaļu vai liellopa gaļu), sīpolus, liek uz pannas.
    Sagriež gaļu (manā gadījumā tā bija meža gaļa, bet droši var...

    FOTO: Ilze Lipska

  2. Pierīvē burkānus, pārber garšvielas un liek cepties.
    Pierīvē burkānus, pārber garšvielas un liek cepties.

    FOTO: Ilze Lipska

  3. Tikmēr nomizo ķirbi un sagriež to gabalos, lai varētu rīvēt. Nomazgā tomātus.
  4. Kad gaļa apcepusies, liek klāt tomātus.
    Kad gaļa apcepusies, liek klāt tomātus.

    FOTO: Ilze Lipska

  5. Pasautē, līdz tomāti izšķīduši.
    Pasautē, līdz tomāti izšķīduši.

    FOTO: Ilze Lipska

  6. Cepešpannā liek izvārītus makaronus.
    Cepešpannā liek izvārītus makaronus.

    FOTO: Ilze Lipska

  7. Pārrīvē ķirbi.
    Pārrīvē ķirbi.

    FOTO: Ilze Lipska

  8. Liek virsū gaļu ar tomātiem.
    Liek virsū gaļu ar tomātiem.

    FOTO: Ilze Lipska

  9. Pārsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.
    Pārsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.

    FOTO: Ilze Lipska

  10. Tad noņem foliju, pārkaisa sarīvētu sieru, un liek vēl cepties kādas 10 minūtes.
    Tad noņem foliju, pārkaisa sarīvētu sieru, un liek vēl cepti...

    FOTO: Ilze Lipska

  11. Lūk, gatava porcija!
  12. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas