Sakuļ svietu ar olām pievieno miltus, sāli cepamo pulveri. Ieliek uz stundu ledusskapī. Izmaļ caur gaļasmašīnu liek panā un cep zeltaini brūnus. Atdzesē.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Sajauc ar riekstus, rozīnes, riekstus šokolādē un kokosriekstu skaidiņas.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Sajauc visu ar izcepto masu, atstāj nedaudz pārkaisīšanai, želejas konfektes. Var riekstus šokolādē peivienot mazliet ātrāk, lai pakūst šokolāde.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Un pievieno kondensēto pienu. Samaisa liek kaudzītē uz šķīvja un izveido pūzni , pārkaisa ar kokosa skaidiņām.