Kheer (rīsu pudiņš)

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rīsu
  • 2 1/2 glāze piena
  • 200 ml saldā krējuma (pēc izvēles)
  • 1 /2 glāze cukura
  • 1 /2 glāze rozīņu
  • 1 ēd.k. kardamona
  • Rieksti-mandeles, pistācijas (daudzums pēc izvēles)

Pagatavošana

40 min.
  1. Vāra rīsus pienā līdz tie mīksti
  2. Novārītos rīsus sablendē
  3. Rīsu masai pievieno cukuru, saldo krējumu, rozīnes un kardamonu. Un masu uzvāra.
  4. Pasniedz aukstu ar sasmalcinātiem riekstiem.

Komentāri

jānis29 2012. gada 7. jūnijs 19:51
labi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi