Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kheer (rīsu pudiņš)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rīsu
  • 2 1/2 glāze piena
  • 200 ml saldā krējuma (pēc izvēles)
  • 1 /2 glāze cukura
  • 1 /2 glāze rozīņu
  • 1 ēd.k. kardamona
  • Rieksti-mandeles, pistācijas (daudzums pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vāra rīsus pienā līdz tie mīksti
  2. Novārītos rīsus sablendē
  3. Rīsu masai pievieno cukuru, saldo krējumu, rozīnes un kardamonu. Un masu uzvāra.
  4. Pasniedz aukstu ar sasmalcinātiem riekstiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas