Rudens sautējums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • .5 kg kabača
  • 3 lieli tomāti
  • 2 sipoli
  • Daiviņa ķiploka
  • 2 paprikas
  • 300 g puķkāpostu
  • 200 g kāposta
  • 100 g siera
  • 70 g tomātu mērces
  • 70 g krējuma
  • Mazliet ķiploku sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas satavdaļas no 1. - 8. sagriež un liek uz pannas sautēties.Pa to laiku sarīvējiet sieru un atsevišķā bļodiņa sajauc tomātu mērci ,krējumu un ķiploku sāli.Kad sautētie dārzeņi zeltaini tad dārzeņus sajauc ar sieru un mērci!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi