Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sarkano biešu krēmzupa

Kolekcijas: Veģetārās
Garšota ,kādā restorānā un mēģināta atdarināt.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 500 ml viegla rozā vīna,100g žāvētu melno plūmju,500g
  • Sarkano biešu,1tējkarote kart.cietes
  • ,50g medus,100 g bieza saldā krējuma,1/2 tējkarote
  • Malta kanēļa,naža gals krustnagliņu pulvera,naža gals sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Plūmes sagriež uz pusēm izņem kauliņus,pārlej ar vīnu un atstāj ievilkties.Sarkanās bietes nomazgā un katlā sautē apm 30min.gatavas pārlej ar augstu ūdeni un nomizo.Bietes sarīvē,izberž caur sietu.Vīnu kopā ar plūmēm un bietēm+1/2l ūdens uzvāra katlā.Kart.cieti izšķīdina ēdamkarotē auksta ūdens,pievieno novārījumam un pavāra līdz sāk biezēt.Piejauc medu un saldo krējumu,pieber sāli,kanēli,krustnagliņu pulveri,visu labi samaisa.Var pasniegt gan aukstu, gan karstu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas