Paprikas majonēze

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 sarkanā paprika
  • 1 asais pipars [es izmantoju un iesaku piri-piri vai rokoto piparus, bet tas ir atkarīgs no katra vēlmes pēc asuma]
  • 1 vārīts kartupelis
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

25 min.
  1. 1. Papriku un aso piparu sagriež gabaliņos un vāra uz lēnas uguns katliņā 20 minūtes, ūdeni pievieno tikai tik daudz, lai visa paprika būtu nosegta.
  2. 2. Izvārīto papriku un piparu nosusina un ber blenderī, pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, vārīto kartupeli un olas dzeltenumu, visu blenderē vienveidīgā masā. Blenderējot majonēzei lēnām, pa pilītei pievieno 2 ēdamkarotas oliveļļas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi