Rudens augļu salāti

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1 ābols (sulīgs, sarkasvītrots, saldsskābs, ap 150 g)
  • 2 bumbieri ( piem. “Talsu skaistule”, ap 200 g)
  • 2 plūmes ( lielas, zilas ap 100 g)
  • 50 ml brūkleņu
  • 2 ēd. k. kausēta medus
  • 2 ēd. k. minerālūdens
  • 1 šķipsniņa malta muskatrieksta
  • 1 šķipsniņa malta kanēļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolu un bumbierus sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Plūmēm novelk mizu, izņem kaulus, sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Sajauc augļus ar brūklenēm.
  4. Sajauc medu, minerālūdeni, garšvielas un pārlej augļiem.
  5. Pirms pasniegšanas 10 min atdzesē ledusskapī.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti