Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rudens augļu salāti

Rudens augļu salāti

FOTO: Maija Strode

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 ābols (sulīgs, sarkasvītrots, saldsskābs, ap 150 g)
  • 2 bumbieri ( piem. “Talsu skaistule”, ap 200 g)
  • 2 plūmes ( lielas, zilas ap 100 g)
  • 50 ml brūkleņu
  • 2 ēd. k. kausēta medus
  • 2 ēd. k. minerālūdens
  • 1 šķipsniņa malta muskatrieksta
  • 1 šķipsniņa malta kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolu un bumbierus sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Plūmēm novelk mizu, izņem kaulus, sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Sajauc augļus ar brūklenēm.
  4. Sajauc medu, minerālūdeni, garšvielas un pārlej augļiem.
  5. Pirms pasniegšanas 10 min atdzesē ledusskapī.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas