Rudens augļu salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1 ābols (sulīgs, sarkasvītrots, saldsskābs, ap 150 g)
  • 2 bumbieri ( piem. “Talsu skaistule”, ap 200 g)
  • 2 plūmes ( lielas, zilas ap 100 g)
  • 50 ml brūkleņu
  • 2 ēd. k. kausēta medus
  • 2 ēd. k. minerālūdens
  • 1 šķipsniņa malta muskatrieksta
  • 1 šķipsniņa malta kanēļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolu un bumbierus sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Plūmēm novelk mizu, izņem kaulus, sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Sajauc augļus ar brūklenēm.
  4. Sajauc medu, minerālūdeni, garšvielas un pārlej augļiem.
  5. Pirms pasniegšanas 10 min atdzesē ledusskapī.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi