-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Rudens augļu salāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 ābols (sulīgs, sarkasvītrots, saldsskābs, ap 150 g)
-
2 bumbieri ( piem. “Talsu skaistule”, ap 200 g)
-
2 plūmes ( lielas, zilas ap 100 g)
-
50 ml brūkleņu
-
2 ēd. k. kausēta medus
-
2 ēd. k. minerālūdens
-
1 šķipsniņa malta muskatrieksta
-
1 šķipsniņa malta kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Ābolu un bumbierus sagriež nelielos gabaliņos.
-
Plūmēm novelk mizu, izņem kaulus, sagriež nelielos gabaliņos.
-
Sajauc augļus ar brūklenēm.
-
Sajauc medu, minerālūdeni, garšvielas un pārlej augļiem.
-
Pirms pasniegšanas 10 min atdzesē ledusskapī.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs