Torte-kārums

2009. gada 2. septembris
Foto: Sela
Pagatavošana
120 min
1. 4 olas sakuļ ar 1 glāzi cukura,kad cukurs izkusis,1 glāzi pievieno miltus.
2. tortes formu iesmērē ar taukvielām un masu ielej formā.Tortes pamatnes cep 200 grādos līdz plaiek viegli zeltaina.
3. kamēr pamatne karsta to akurāti pārgriež divās daļās,tā,lai veidojas divas pamatnes.
4. tādā pašā veidā cep otru pamatni,kuru arī pārdala uz pusēm.
5. kamēr pamatnes dziest,var sakult putukrējumu,sagriezt marmelādi,banānus,apgrauzdēt riekstus.
6. Un tad jau var likt virsū visu pildījumu.
7. Es lieku vairāk putukrējumu,jo tad torte savelkas un nav sausa.
8. kad pildījums salikts starp visām daļām,pus paciņu sviesta,4tras tējkarotes cukura un liek ūdens peldē,kad sviests un cukurs izkusis,pievieno kakao pulveri.liek tik daudz klāt,cik stipru vēlas,pielej mazliet piena,lai ir šķidrāka.Kad šokolāde gatava,pārlej to pāri tortei.
Uz augšu