Marinēti gurķi sliņķiem

Sastāvdaļas

  • Gurķi (šķībi un greizi)
  • Piedevas gurķu marinēšanai, ūdens,etiķis,cukurs un sāls (katram sava mīļākā sāls, cukura un etiķa proporcija gurķu marinēšanai)

Pagatavošana

60 min.
  1. Gurķus sagriež skaidiņās, ripiņās, kubiņos (kā nu vēlas vēlāk likt kā salātu sastāvdaļas). Ūdenim pievieno gurķu marinēšanas sastāvdaļas (dilles, upeņu lapas, mārutkus, piparus,... sāli cukuru), pavāra 5 min., ļauj atdzist, nokāš, atkal uzvāra un pievieno vēlamo esences daudzumu. Karstu uzlej uz 0,5 l burkās ievietotajos gurķos, aizvāko un 30 min. patur apgāztus. Ziemā nav jāķēpājas ar griezšanu, burku vaļā un salātos iekšā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi