Vimbu pirkstiņi

2009. gada 30. augusts
Foto: gints šelders
Pagatavošana
40 min
1. no svaigas vimbas nogriežam filejas(jārēķina ka no pilnās zivju masas sanāk apmēram 30 % gatavās gaļas).samaļam gaļasmašīnā.pie reizes piemaļam sīpolu un ķiploku.pieliekam olu,garšvielas,svaigas dilles.beram klāt miltus un jaucam kamēr tāda diezgan pabieza masa sanāk.tagad sākās pats lielākais pinķeris,dabūt to visu uz iesma.(uz pannas elementāri)saviļājam pēc iespējas tievākus pirkstiņus,izvārtam miltos un karstā eļļā drusciņ apraujam.vienigais veids kā turās uz iesma.kurinam uguni un uz oglēm liekam cepties.rezultātā sanāk feina kraukšķīga garoziņa apkārt.tās pūles ir to vērtas:)))
Uz augšu