Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Siera zupa ar malto gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Maltā gaļa - 200 g
  • Sīpols - 1
  • Puravs - 1
  • Piens - 500 ml
  • Kausētais siers - 200 g
  • Eļļa - 3 ēd.kar
  • Dārzeņu buljona kubiņš - 1
  • Sāls, pipari, muskatrieksts
  • Baltvīns - 3 ēd.kar. (pēc vēlēšanās)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu sasmalcina, puravu sagriež ripās. Katliņa uzkarsē eļļu un apcep sīpolu. Pievieno malto gaļu, maisot cep līdz tā paliek irdena. Pievieno puravu, apcep.
  2. Pielej pienu, pievieno buljona kubiņu un vāra 1 min.
  3. Zupā izkausē sieru, pēc garšas pieber sāli, piparus, mazliet rīvētu muskatriekstu. Pēc vēlēšanās var pievienot arī baltvīnu.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem - pētersīli vai koriandru.
  5. Ja zupai vēlas pikantāku garšu, var pievienot 1/2 tējkaroti mārrutku.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas