Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Edgara pildītie kartupeļi

2009. gada 13. augusts
Foto: Elvita Jēgere
Pagatavošana
60 min
1. Nomazgā kartupeļus, uzliec kartupeļus vārīties ar visām mizām.
2. Apcep gaļu ar violetajiem sīpoliem un sarīvētiem burkāniem.
3. Kad ir izvārijušies kartupeļi, atdzesē, pārgriež uz pusēm un ar karoti izņem nedaudz kartupeļa mīkstuma. Izņemto mīkstumu pievieno klāt apceptajai gaļai,samaisa, un ar karotīti liek kartupeļu "bļodiņās".
4. Izdekorēšanai pa virsu uzliek kubiciņos sagrieztu papriku vai arī citu dārzeni, majonēzi un sarīvētu sieru!
5. Lai labi garšo!
6. P.S. Visas sastāvdaļas liek pēc cilvēku skaita vai acu mēra! Vienvārd sakot - Cik grib!
Uz augšu