Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Gaisīgā siera kūka

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
210 min
1. Cepumus sasmalcina drumslās - visērtāk ar blenderi.
2. Sajauc cepumu drumslas ar sviestu, ieklāj veidnē un cep 10 minūtes 180 grādos.
3. Sajauc miltus un cukuru, pievieno sieru, puto ar mikseri 3 min. (lūdzu, precīzi ievērot laiku!), pievieno olas, vaniļu, krējumu, puto 3 min.
4. Maisījumu klāj uz cepumu un sviesta pamatnes un cep 45 - 55 min. apm. 180 - 190 C.
5. Liek ledusskapī vismaz uz 3 stundām, bet vislabāk uz visu nakti. Atdzisušu dekorē ar augļiem pēc izvēles. Un tad - ENJOY!
PIEBILDE: ja izmanto 3 daļas Philadelphia un 1 daļu Mascarpone, kūka iznāk gaisīgāka un vieglāka, nekā tikai ar Philadelphia. Tikai Mascarpone izmantot nevar - masa iznāk pārāk šķidra un izplūst no formiņas.

Lai labi garšo!
Uz augšu