Sīpolu un gaļas buljona zupa

Sastāvdaļas

  • Aptuveni 30 vidēja lieluma sīpoli (ērti, ja nepieciešams ātri izlietot daudz sīpolu)
  • Zupas kauls
  • Kartupeļi
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

120 min.
  1. Sagriež sīpolus, uzlej uz pannas eļļu un tos apcep, bet tā, lai tie nekļūst galīgi brūni. (Vajadzīga liela panna). Tad pielej ūdeni, ko ik pa brīdim atjauno, un sautē. Sautēšanas process notiek tik ilgi, cik katrs var izturēt, bet jo vairāk izjukuši, jo labāk. Process aizņem daudzas stundas.
  2. Paralēli (var sākt vēlāk) katlā vāra zupas kaulu. Kad tas izvārījies, tad kaulus izņem ārā, noloba gaļu un samet atpakaļ buljonā.
  3. Izšķīdušos sīpolus ielej katlā pie gaļas, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un vāra līdz mīksti.
  4. Garšvielas pievieno pēc izvēles. Sāli protams, un, piemēram, lauru lapas vai piparus. Var pielikt arī sviestu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi