Lečo ukraiņu gaumē

Sastāvdaļas

  • Zaļā un sarkanā paprika - 1 kg
  • Tomāti - 1 kg
  • Cukurs - 2 tējkarotes
  • Sāls - 1 tējkarote

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus applauce un noņem miziņu, sagriež palielos gabaliņos. Sautē apmēram 15 min., izberž caur sietu.
  2. Papriku sagriež strēmelītēs, liek kopā ar tomātiem, pievieno sāli un cukuru.
  3. Vāra 10 min., liek burciņās tā,lai paprika būtu pilnībā nosegta ar tomātu biezeni.
  4. Sterilizē 30 min., aizvāko.
  5. No minētā daudzuma iegūst 1,5 l lečo.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi