Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu krēms 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ābolu
  • ½ glāzes ūdens
  • 1 citrona sula
  • ½ glāzes cukura
  • 50 g apelsīna
  • Vaniļas cukurs
  • 1 ēd.k. želatīna
  • ¼ l ķiršu vai upeņu sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, atdala sēklotnes, sagriež šķēlēs. Ābolus sautē ūdenī, kam pielikta 1 citrona sula, kamēr tie mīksti. Pievieno cukuru, sasmalcinātas apelsīna daiviņas, vaniļu. Želatīnu 5 minūtes izmērcē aukstā ūdenī un iemaisa karstajā ābolu biezenī, iepilda veidnē, kura pirms tam izskalota ar aukstu ūdeni, un ievieto ledusskapī uz 2-3 stundām. Pēc tam veidni iegremdē karstā ūdenī, lai vieglāk atdalītos krēms, kuru izgāž uz šķīvja. Pasniedz ar ķiršu vai upeņu sulu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas