Peldriņķi ar paladziņu

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa ( Jaukta) 300g
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Mīkstas lielās barankas 300g
  • Siers 100g
  • Garšvielas
  • Sāls
  • Piens 200g

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltai gaļai pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, garšvielas un sāli. Samīca viendabīgu masu. Lielās barankas izmērcē pienā, kārto uz ietaukotas cepešplāts, vidū iepilda gaļas masu, bet virsu uzliek šķēli siera. Cep~20min uzsildītā cepeškrāsnī . Pasniedz ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi