Cannelloni ar gaļu

2009. gada 25. aprīlis
Foto: Aiva
Pagatavošana
1 min
1. Uz pannas sacep sīpolu, ķiploku un burkānu. katru sastāvdaļu liek pēc paša vēlmes un patikas. Tad pievieno malto gaļu un sagriež klāt tomātus (man miziņa netraucē,bet var noplaucēt) un pievieno garšvielas un kečupu. Sagriež klāt daļu no spinātiem. Lai garša tāda kā pašam vislabāk patīk! Tomātiem jāsacepās tā, ka jūk ārā un principā nav pamanāmi.
2. Katliņā sāk vārīt pienu, kad karsts - pievieno sagrieztos spinātus, baziliku, dilles un anniņas garšvielas, mazliet sāli.
3. Stikla trauku ierīvēju ar sviestu vai eļļu, leju smeļamo karoti ar mērci apakšā.
4. Cannelloni vienu galu aizbāž ar rīvētu sieru un tur, tikmēr ar otru roku pilda iekšā gaļu un otru galu arī nostiprina ar sieru. Liek mērcē stikla traukā.
5. Ja cannelloni iet otrā kārtā, tad apakšā jābut palietai mērcei. Sanāk gandrīz, ka mērce visu nosedz. Tā ļaus cannelloni kļūt mīkstiem, tāpēc jābūt bagātīgi.
6. Liek cepeškrāsnī cepties uz 30min.
7. Izņem ārā pārbaudīt vai makaroni mīksti un pārber ar sieru. Liek izkausēt sieru vai pacept, ja vajadzīgs.
8. Ņem ārā un pasniedz! Ar karoti var uzmanīgi paņemt katru cannelloni atsevišķi vai ņemt visu kopīgi.
9. Lai labi garšo!!!!
Uz augšu