Ceptas cūku ribas

Sastāvdaļas

  • Apelsīni - 4
  • Citroni - 3
  • Tomātu pasta - 5ēd.k
  • Medus - 2ēd.k
  • Pipari, sāls
  • Sīpoli - 3
  • Ķiploks - 1

Pagatavošana

2 min.
  1. Ņem tomātu pastu, piemaļ piparus, sāli, medu. Sagriez sīpolus, ķiploku - iemaisi tos marinādes mērcē. Izspied sulu no citroniem, apelsīniem un kopā ar miziņām samīci. Pa virsu kārto ribiņas, kuras iesmērē ar ar marinādi. Uzkarsē pannu līdz 230 grādiem C. Liec krāsnī. Kad ribas ir zel

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi