Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptas cūku ribas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Apelsīni - 4
  • Citroni - 3
  • Tomātu pasta - 5ēd.k
  • Medus - 2ēd.k
  • Pipari, sāls
  • Sīpoli - 3
  • Ķiploks - 1
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

2 min.
  1. Ņem tomātu pastu, piemaļ piparus, sāli, medu. Sagriez sīpolus, ķiploku - iemaisi tos marinādes mērcē. Izspied sulu no citroniem, apelsīniem un kopā ar miziņām samīci. Pa virsu kārto ribiņas, kuras iesmērē ar ar marinādi. Uzkarsē pannu līdz 230 grādiem C. Liec krāsnī. Kad ribas ir zel
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas