Vienkarsi gardais jaunlops

Sastāvdaļas

  • 5 -6 skeles (aptuveni 2cm biezas) jaunlopa vai cukgalas (gardak, ja nedaudz cauraugusi)
  • Sals
  • 4 -5 piparu graudini
  • 1 lauru lapa
  • Udens
  • 3 ed.kar. olivella

Pagatavošana

180 min.
  1. Katla ielej udeni, ieliek gala skenes un uzvara, noputo un samazina uguni. Pieber sali, piparus, lauru lapu, pielej ellu uzliek vaku un uz pavisam mazas liesmas saute. Periodiski pielejot udeni, tacu nedaudz un apgrozot. Gala uz beigam sak jukt ara, tas nekas - vismaz mums ta garso. Pasniedzu ar cepeskrasni ceptiem vartupeliem, vai kartupeliem ar rozmarinu, kuriem pari parleju sulinu, kas ir izveidojusies sautejot galu.
  2. Laikietilpigs pasakums, tacu ja sez majas un paraleli septe citas lietas - pusdienas sanak briniskigas :)
  3. Labu apetiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi