Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ungāru gulašzupa

Ungāru gulašzupa

FOTO: Vēsma Sūna

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 4 kartupeļi
  • 2 tējk. ķimeņu
  • 2 tējk. paprikas pulvera
  • 1 glāze vārītas pupiņas vai 1 bundž. konservētu pup
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 galv. ķiploka
  • Sarkanie pipari
  • Sāls
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagrieztus sīpolu apcep taukvielās, pievieno ķimenes, sarkanās paprikas pulveri un cūkgaļu. Nedaudz apcep, pievieno ūdeni, lai pārklātu gaļu un sautē 10 minūtes. Pārlej katlā, pievieno 2 litrus ūdens un burkānus. Pēc 10 minūtēm ieber sagrieztus kartupeļus. Beidzamo pievieno sasmalcinātu pētersīļa sakni un iespiež ķiplokus. Sāls un sarkanie pipari pievienojami pēc garšas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
"Saldā blondīne" no kukurūzas nūjiņām un īrisa

"Saldā blondīne" no kukurūzas nūjiņām un īrisa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas