Raganzupa

Sastāvdaļas

  • Proporcijas kaa vienmeer, uz aci :-)
  • Kartupeļi
  • Sīpoli
  • Burkāni
  • Tomātu pasta
  • Marinēri šampinjoni
  • Siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizojam kartupeļus, sagriežam šķēlītēs un liekam vārīties.
  2. Apcepam daudz sīpolus, burkānus, pievienojam malto gaļu, un beigās tomātu pastu.
  3. Sagriežam marinētus šampinjonus.
  4. Kad kartupeļi mīksti, metam visu katlā iekšā un drusku pavāram.
  5. Pirms pasniegšanas katram sķīvī ieliek rīvētu sieru un lej zupiņu iekšā. Var arī ar krējumiņu vēl.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi