Sākums > Receptes > Zupas

Puķkāpostu biezzupa ar sieru un saldo krējumu

2009. gada 9. februāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. ES TAISIJU ŠĀDI !!!
2. Uzliku ūdeni ar 2 buljona kubiņiem sildīties un pa to laiku nomizoju 3 normālus kartupeļus un sagriezu mazos kubiņos, 2 vidējus burkānus ripiņās, pusi papriku sagriezu kubiņos. Visu liku vārīties katliņā.
3. Puķlāpostu sašķin rozetēs, un pēc 5 minūtēm kad viss jau vārās pieliek klāt katliņā.
4. Kad puķkāposts pavārījies un nav galīgi mīksts izņem pusi no ieliktā daudzuma, lai ieliktu zupā beigās.
5. Kad visi dārzeņi jau katliņā mīksti, noceļ katliņu no uguns un sablenderē. Pievieno saldo krējumu, un kausēto sieru, visu samaisa. Pievieno dilles un ieber izņemtos puķkāpostus. Nedaudz uzkarsē.
6. Labu apetīti.. !!!!
Uz augšu